Connection

Connection az Audison legkiválóbb mérnökeitől.

Csúcsminőségű anyagokból, a legfejlettebb technológiák felhasználásával alkották meg termékeiket: RCA-, hangszóró és tápkábeleket, elosztóházakat és megannyi fontos autóhifi rendszer kiegészítőt. Teljesítmény- és hangminőség átadó képességük a legkifinomultabb rendszerek követelményeinek is eleget tesz. A könnyen kezelhető, egyszerűen szerelhető kiegészítőket három minőség/ár kategóriába (SONUS, BEST, FIRST) sorolták, hogy közülük minden zenerajongó könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Nem kell többet minőség és megbízhatóság között választani! Bárkinek, akinek elvárásai vannak, megoldást kínál a Connection az Audisontól.

Design:
Minden modellt egy kifinomult 3 dimenziós programban terveznek meg. Itt öntik formákba a gondolatokat. Az elektromos és a mechanikai előírásokat szimulációkon keresztül jelenítik meg, majd kielemzik azokat, hogy a valós alkal-mazásban is megállják majd a helyüket.

Tekercselések:
A folytonos és mély kutatómunkának köszönhetően, amit a kábelek tekercselési geometriájába fektettek, az anyagok és azok közvetlen hatása az audiojel átvitelre, a Connection hangszórókábeleket gyártott, amelyek a legkritikusabb hallgatót is kielégítik.

A Connection termékek esetén rendkívülszéles frekvencia sávszélességeket kapunk, amit a tiszta több szálas OFC kábelekkel érnek el. Az impulzív audiojel átvitele mellett alacsony a veszteségmentes az átmeneti válaszadási időtől.


Hifi-Station - www.audison.hu - Minden jog fenntartva!