Connection szótár

Az autó bármilyen audio beszerelésekor körültekintően kell eljárni. A fellépő rezgések, zajok, hő, por, nedvesség és vegyi anyagok mond rongálhatják az RCA kábeleket fizikailag. A legproblémásabb helyzetek mindenesetre akkor adódnak, amikor a modern autók legmodernebb elektronikai berendezései elektronikai zavart és elektromágneses teret hoznak létre. Ez a zaj beszivároghat a kábelekbe és hatással lehet az általános teljesítményükre. Ezért a Connection megalkotta a STOP NOISE technológiát, hogy megakadályozza ezeknek a zajoknak a hatását a zenétől az ön mobil koncerttermében. Az eredmény: zajmentes, tiszta zene!

A Connection RCA kábelek gyártásánál számos új technológiát használtak fel.

WTP: Párosan csavart szálak az elektromágneses tér kiszorítására
DDW: Megkettőzött elvezető kábelrendszer az elektrosztatikus mező csillapítására
BOS: Ezüst bevonatú összefont külső védelem, ezüst bevonat. Növeli a zaj kiszűrés képességet.
TMA: 110% Csavart Mylar és Alumínium Pajzs. Olyan, mint egy zajkorlát, a zajok ellen hatásosabb védelmet biztosít.
UCS: Ultra-összetett védelem. Kiszűri a kisebb zajokat.
SGID: Speciális gáz befecskendezésű kábel. A szélesebb frekvencia sávszélességet nyújtja, amit a videojelek impulzív természete követel meg. A képeket nagyobb élességgel és tisztasággal adja vissza.

Géppel megmunkált tömör réz.
A tömör réz szerkezet jobb pillanatnyi áram átvitelt biztosít, mint más megmunkálási technológia, nagyobb megbízhatóságot biztosítva. A recézett csavarokat használnak a vezeték bekötéséhez a jobb kapcsolat miatt. Süllyesztett kábel-tartó, ami a vezetékszálak esetleges kilógását hivatott megakadályozni

Ez alatt a „puha” érzés alatt óriási mennyiségű áram folyik át. A Soft Touch borítás ELEC 88-ból készült. Ez egy olyan polimer, ami ellenáll a hőnek 130 fok felett és megvédi az OFC kábel tekercselést a kopástól és a vegyi oldószerek maró természetétől. A Soft Touch kiemeli az installációja szépségét és a színe is tökéletesen passzol a többi Connection kábelhez és kiegészítőhöz.

X1, X2, X3 hajlékonyság:
A mai autók szűkös szabad terei miatt, az installációkat megkönnyíti a kábelek ilyen fokú hajlékonysága. A Connection kábelekben 3 technológiát alkalmaznak, ezek egymástól eltérő fokú hajlékonyságot eredményeznek. Minél magasabb az érték, annál nagyobb fokú a kábel hajlékonysága.
X3: Referencia beszerelésekhez
X2: Verseny beszerelésekhez
X: Általános beszerelésekhez

Tekercselések:
A folytonos és mély kutatómunkának köszönhetően, amit a kábelek tekercselési geometriájába fektettek, az anyagok és azok közvetlen hatása az audiojel átvitelre, a Connection hangszórókábeleket gyártott, amelyek a legkritikusabb hallgatót is kielégítik. Széles frekvencia sávszélességeket csináltak, amihez tiszta több szálas OFC kapcsolókat használtak fel. Az impulzív audiojel átvitele mellett alacsony a veszteség Mentes az átmeneti válaszadási időtől.
Azonnali, részletes a zene megjelenése.

TMTC: textil szállal kevert burkolat. Hajszálpontos képfeldolgozás és minden egyes zenei részlet hű visszaadását biztosítja.
MBW: A többszörösen összefont vezeték egy lapos profilt eredményez, amelyet könnyen el lehet rejteni a kárpit alá is akár. A nagyobb vezető-felület hatékonyabb tápátvitelt garantál.
MTW: A többszörösen csavart tekercselés sok szálból áll. A sodrott szerkezet részletesebb zenei élményt és alacsony audio jelátvitel veszteséget eredményez.
Hifi-Station - www.audison.hu - Minden jog fenntartva!